Svinekød og grønsager i østerssovs
Nemme og sunde opskrifter fra babys første mos til hele familiens livretter.
Til 2 voksne og 2 børn
Alder: fra 1 år
Ingredienser:
2 spsk olie
1 lille løg
2 tsk frisk ingefær
1 fed hvidløg
300 g skinkekød i strimler
2 gulerødder
100 g broccoli
2 forårsløg
0,5 sqaush
5 spsk østerssovs (en asiatisk sød/salt sovs)
Citronsaft
2 dl grønsagsbouillon
Lidt maizenamel til jævning
Sådan gør du:
Løget finthakket, og ingefær samt hvidløg rives. Gulerødderne skrælles og skæres sammen med den halve sqaush i korte stave. Forårsløg snittes, og broccoli plukkes i små buketter.
Olien opvarmes i en wok eller en stor pande. Hvidløg, ingefær og løg sauteres uden at få farve. Kødet steges med i 1-2 min, og grønsagerne tilsættes. Det hele steger 2-3 min indtil grønsagerne er møre.
Østerssovs og bouillon hældes på, koges op og jævnes med Maizenamel rørt ud i koldt vand. Serveres med kogte ris.