Patricia Thyberg og Tobias Hamann

En bagedyst-baby er kommet til verden: Se det søde billede her

En bagedyst-baby har set dagens lys. Tobias Hamann og hans kæreste, Patricia Thyberg, er nemlig blevet fortældre til deres første barn. 

Livet har for altid forandret sig for 'Den Store Bagedyst'-vinder og influencer Tobias Hamann og hans kæreste, Patricia Thyberg. 

De er nemlig blevet forældre til deres første barn – en lille dreng, der har fået navnet Franz. 

Det afslører 36-årige Tobias og 26-årige Patricia i et fælles opslag på deres Instagram-profiler, efter de tirsdag kunne fortælle, at de nu tjekkede ind på Hillerød Hospital for at få sat fødslen i gang.

"Alt gik meget hurtigt efter igangsættelsen. Veerne var hyppige og kraftige og efter 2,5 timers aktiv fødsel kunne vi løfte Franz op på verdens stærkeste mors bryst. Vi har det godt, fælder mange tårer og er meget taknemmelige over denne, livets gave," skriver parret i opslaget, hvor de også takker jordemødre, læger, sygeplejersker og studerende på fødegangen. 

De nybagte forældre kan også fortælle, at deres søn kom til verden allerede samme aften, som parret tjekkede ind på hospitalet, og at lille Franz mere nøjagtigt kunne fejre sin fødselsdag den 10. september klokken 22.49. 

Nu, efter to dage på hospitalet, er familien ved at være klar til at vende hjem til en forandret tilværelse. 

"Vi har tilbragt nogle dage her på hospitalet for lige at forsøge at lande i denne nye virkelighed, og nu kan vi mærke, vi glæder os til at komme hjem i morgen," skriver influencer-parret i deres opslag. 

Sat i gang

Franz skulle efter planen først have mødt verden om cirka to uger. Men da hans mor fik konstateret leverbetinget graviditetskløe, som kun rammer 1-3 procent af alle gravide, besluttede fagpersonalet, at det ville være bedst med en igangsættelse inden termin. 

Det har Patricia tidligere fortalt til HER&NU/Realityportalen.

"Min krop begyndte bare at klø helt vildt meget – og mærkelige steder, det er under fødderne og sådan noget. Det hjælper lidt at tage piller mod det, men det er ikke så rart – særligt om aftenen," fortalte Patricia til mediet, inden Tobias kunne tilføje:

"Da vi fik svar på blodprøven, fik vi et opkald, at vi skulle komme ud på Hillerød den dag, så det føltes okay akut, og tallene er rimelig høje. Normalt kan man godt gå til termin, men de har så anbefalet, at hun bliver sat i gang to uger før termin."

Se parrets fælles opslag om Franz' ankomst herunder.