Skal du giftes i 2022? Her er de 3 største bryllupstrends lige nu

Traditionelt, moderne, afslappet – et bryllup kan se ud på mange måder. Få her inspiration til den store dag af de største bryllupstendenser i 2022.

Der er mange grunde til, at et bryllup kaldes "Den store dag". 

Det er både den dag, hvor det forelskede par siger 'ja' til hinanden, men det er også den dag, hvor flere måneders – måske års – planlægning kulminerer. 

For først skal datoen på plads, så stedet, så brudekjolen, så den kommende bruds frisure, brudebuketten, bryllupskagen, bryllupstalen, bryllupsrejsen...

Ved du heller ikke, hvor du skal starte? 

Vi har samlet en lang række gode råd, tips og tricks til dig og bryllupsplanlægningen lige her – og måske du vil lade dig inspirere af 2022's helt store tendenser som en start?

1. Genbrugsmode

Det er gammel tradition, at bruden skal have både lånt og gammelt på, men særligt i år er disse traditioner nogle, der faktisk præger hele brylluppet. Det er nemlig in  at hive ting frem fra egne eller andres gemmere og købe ting brugt.

Så hvad end det er kjole, sko, smykker eller hårpynt, som du enten allerede har derhjemme eller kan låne, så er du med på moden…

Og så er det jo godt for både miljøet og for pengepungen!

2. Personlig kage

Førhen har den obligatoriske bryllupskage været en højt stablet lagkage, gerne i hvid og med et brudepar på toppen. Sådan er det ikke i år.

I år er der nemlig fokus på, at kagen i højere grad skal afspejle parrets personlighed og udtryk, hvad end det er mønstre, smag, pynt mm. Så design selv jeres drømmekage, om det er med chokolade, flæser eller regnbuelag

3. Jordlige nuancer

Den harmoniske, naturlige farvepalet hitter til årets bryllupper. Især de tidløse og mere naturlige nuancer såsom brun, jordrød og dæmpet lyserød går igen i både brudebuketter, hårpynt og dekorationer.

4. Klassisk og romantisk

Rejs tilbage i tiden og lad dig inspirere af svundne tider. Det helt romantiske, klassiske look er nemlig det, som mange går efter i 2022.

Sæt stemningen ved at blande porcelæn og glas i forskellige farver og mønstre med tidstypiske detaljer fra 1920’erne.