Edderkoppekys
Måske bliver man forvandlet til en kæmpeedderkop, hvis man spiser et af kyssene her. Har du ikke tid til at bage marengs, så pak færdigkøbte kys ind i stedet.
Det skal du bruge (Ca. 40 stk.)
4 æggehvider 250 gram sukker 1 tsk. maizena lidt frugtfarve små cellofanposer silkebånd el. lign. plastikedderkopper
Sådan gør du
Pisk æggehviderne stive, og tilsæt 3 spsk. sukker en ad gangen. Pisk resten af sukkeret i sammen med frugtfarven. Vend forsigtigt maizena i sukkermassen. Kom massen i en pose, klip hul i det ene hjørne, og lav små marengstoppe på bagepapir på en bageplade. Bag dem i forvarmet ovn ved 130 grader i ca. 40 minutter. Åbn ovnlågen, og lad kyssene køle af, mens de står i ovnen. Pak kyssene i små cellofanposer, og kom en fin lille plastikedderkop ved.