3 lækre starters
3 fantastiske starters perfekt til en grillaften
Ingredienser
- Miniromaine med rejer & edamame:
- 8 stk.
- 8 miniromainesalatblade
- 1 dl fraiche 6-9 %
- wasabi
- 1 spsk hakket koriander
- 1 spsk hakket mynte
- salt, peber
- 150 g pillede rejer
- 75-100 g edamamebønner
- sød paprika
- Grillede quesadillas:
- 16 stk.
- 4 fuldkornstortillaer
- 75 g reven cheddar/gouda
- 1 finthakket rød chili
- 1 lille udkernet, finthakket snackpeber
- 1 bundt snittede forårsløg
- 1 lille fintsnittet rødløg
- 1 dl hakket koriander
- Toast med puré af grøn asparges:
- 8 stk.
- 8 små stykker ristede fuldkornsbrød
- 200 g dampede grønne asparges
- 2 tsk citronolivenolie
- 1 spsk hakket kørvel
- 4 spsk mandelmel
- salt, peber
- 75 g lufttørret skinke
Sådan gør du:
- Miniromaine med rejer & edamame:
- Læg salatbladene på et fad. Rør og smag fraichen til med wasabi, kryddergrønt samt salt og peber. Vend cremen med rejer og bønner, top salaten i bladene, drys med lidt sød paprika, og server. 40 kcal pr. stk.
- Grillede quesadillas:
- Bland den revne ost med de øvrige ingredienser. Læg tortillaerne sammen to og to med fyldet, og pres dem godt sammen. Steg tortillaerne på grillen eller på en varm pande i ca. 2 minutter på hver side. Afkøl en smule, og skær i tykke strimler. 50 kcal pr. stk.
- Toast med puré af grøn asparges:
- Blend asparges, olie, kørvel og mandelmel. Smag til med salt og peber. Fordel aspargespuréen på brødene, top med skinke og kørvel, og server. 140 kcal pr. Stk.