hurtige og lækre forretter

3 lækre starters

3 fantastiske starters perfekt til en grillaften

Ingredienser

  • Miniromaine med rejer & edamame:
  • 8 stk.
  • 8 miniromainesalatblade
  • 1 dl fraiche 6-9 %
  • wasabi
  • 1 spsk hakket koriander
  • 1 spsk hakket mynte
  • salt, peber
  • 150 g pillede rejer
  • 75-100 g edamamebønner
  • sød paprika
  • Grillede quesadillas:
  • 16 stk.
  • 4 fuldkornstortillaer
  • 75 g reven cheddar/gouda
  • 1 finthakket rød chili
  • 1 lille udkernet, finthakket snackpeber
  • 1 bundt snittede forårsløg
  • 1 lille fintsnittet rødløg
  • 1 dl hakket koriander
  • Toast med puré af grøn asparges:
  • 8 stk.
  • 8 små stykker ristede fuldkornsbrød
  • 200 g dampede grønne asparges
  • 2 tsk citronolivenolie
  • 1 spsk hakket kørvel
  • 4 spsk mandelmel
  • salt, peber
  • 75 g lufttørret skinke

Sådan gør du:

  1. Miniromaine med rejer & edamame:
  2. Læg salatbladene på et fad. Rør og smag fraichen til med wasabi, kryddergrønt samt salt og peber. Vend cremen med rejer og bønner, top salaten i bladene, drys med lidt sød paprika, og server. 40 kcal pr. stk.
  3. Grillede quesadillas:
  4. Bland den revne ost med de øvrige ingredienser. Læg tortillaerne sammen to og to med fyldet, og pres dem godt sammen. Steg tortillaerne på grillen eller på en varm pande i ca. 2 minutter på hver side. Afkøl en smule, og skær i tykke strimler. 50 kcal pr. stk.
  5. Toast med puré af grøn asparges:
  6. Blend asparges, olie, kørvel og mandelmel. Smag til med salt og peber. Fordel aspargespuréen på brødene, top med skinke og kørvel, og server. 140 kcal pr. Stk.