dip til grillmadsen

3 x dip & salsa

Lækkert tilbehør til grillmaden. Her laver vi hot dip med chili, en lækker avocado dip og en skøn grøn sauce a la tartare. Perfekt til at peppe grillmaden op - få opskrifterne her:

Dip & salsa til 4 personer

Ingredienser

  • Yoghurt-avokado-dip
  • Perfekt til fisk, skaldyr, lam & fjerkræ. 
  • kød af 1 moden avokado
  • citron- eller limesaft
  • 1,5 dl yoghurt
  • 1 fed knust hvidløg
  • 3 stilke friskhakket mynte
  • salt, peber
  • 1 tsk ristet spidskommen & korianderfrø
  • ● ● ● Energi pr. person: 45 kcal
  • Hot dip med chili & paprika
  • God til grillede grønsager, gris & okse.
  • 1 dl skyr
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 udkernet, finthakket chili
  • ½ dl sweet chilisauce
  • ½ tsk røget paprika
  • salt, peber
  • ● ● ● Energi pr. person: 90 kcal
  • Grøn sauce a la tartare
  • Fin til fisk, skaldyr og grønsager.
  • 0,5 dl skyr
  • 0,5 dl mayonnaise
  • 1-2 fed knust hvidløg
  • 1 dl hakkede krydderurter, fx dild, persille, purløg, basilikum
  • 2 spsk hakkede kapers
  • 2-3 spsk hakkede cornichoner
  • salt, peber
  • ● ● ● Energi pr. person: 55 kcal

  1. Yoghurt-avokado-dip
  2. Sådan gør du: Mos avokadokødet med lidt citron- eller limesaft. Smag til med de øvrige ingredienser, og sæt dippen koldt til servering.
  3. Hot dip med chili 
  4. Sådan gør du: Pisk skyr og mayonnaise sammen, og smag til med de øvrige ingredienser. Sæt dippen koldt til servering.
  5. Grøn sauce a la tartare
  6. Sådan gør du: Rør skyr og mayonnaise sammen, og smag godt til med alle de øvrige ingredienser. Sæt saucen koldt til servering.