3 x dip & salsa
Lækkert tilbehør til grillmaden. Her laver vi hot dip med chili, en lækker avocado dip og en skøn grøn sauce a la tartare. Perfekt til at peppe grillmaden op - få opskrifterne her:
Dip & salsa til 4 personer
Ingredienser
- Yoghurt-avokado-dip
- Perfekt til fisk, skaldyr, lam & fjerkræ.
- kød af 1 moden avokado
- citron- eller limesaft
- 1,5 dl yoghurt
- 1 fed knust hvidløg
- 3 stilke friskhakket mynte
- salt, peber
- 1 tsk ristet spidskommen & korianderfrø
- ● ● ● Energi pr. person: 45 kcal
- Hot dip med chili & paprika
- God til grillede grønsager, gris & okse.
- 1 dl skyr
- 2 spsk mayonnaise
- 1 udkernet, finthakket chili
- ½ dl sweet chilisauce
- ½ tsk røget paprika
- salt, peber
- ● ● ● Energi pr. person: 90 kcal
- Grøn sauce a la tartare
- Fin til fisk, skaldyr og grønsager.
- 0,5 dl skyr
- 0,5 dl mayonnaise
- 1-2 fed knust hvidløg
- 1 dl hakkede krydderurter, fx dild, persille, purløg, basilikum
- 2 spsk hakkede kapers
- 2-3 spsk hakkede cornichoner
- salt, peber
- ● ● ● Energi pr. person: 55 kcal
- Yoghurt-avokado-dip
- Sådan gør du: Mos avokadokødet med lidt citron- eller limesaft. Smag til med de øvrige ingredienser, og sæt dippen koldt til servering.
- Hot dip med chili
- Sådan gør du: Pisk skyr og mayonnaise sammen, og smag til med de øvrige ingredienser. Sæt dippen koldt til servering.
- Grøn sauce a la tartare
- Sådan gør du: Rør skyr og mayonnaise sammen, og smag godt til med alle de øvrige ingredienser. Sæt saucen koldt til servering.