tilbehør

3 x nem dip

3 forskellige dips

Ingredienser

  • Bønnedip:
  • 1 dåse velafdryppede økologiske
  • butterbeans
  • 2 fed knust hvidløg
  • 1-2 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk røget spansk paprika
  • 1 spsk olivenolie
  • citronsaft
  • 1 spsk friskhakket mynte
  • salt, peber
  • Rød peberdip:
  • 2 flækkede, udkernede røde peberfrugter
  • 1 bøtte ricotta (250 g)
  • 25 g hakkede valnøddekerner
  • salt, friskkværnet peber
  • Hvidløgsdip:
  • 3 dl Cheasy fraiche 6%
  • 2 fed knust hvidløg
  • salt, friskkværnet peber
  • 1 dl finthakkede krydderurter

Sådan gør du:

  1. Bønnedip:
  2. Blend alle ingredienser sammen og smag til med citronsaft og krydderier efter ønske.
  3. 100 kcal. pr. person
  4. Rød peberdip:
  5. Grill peberfrugterne på skindsiden, til de er mørke og blistrede. Kom peberfrugterne i en plastpose, lad dem afkøle en smule og pil skindet af. Hak og rør peberfrugterne med ricotta og valnøddekerner, smag til med salt og peber og server.
  6. 120 kcal. pr. person.
  7. Hvidløgsdip:
  8. Rør og smag den syrnede fløde til med alle de øvrige ingredienser.
  9. 60 kcal. pr. person.