3 x nem dip
3 forskellige dips
Ingredienser
- Bønnedip:
- 1 dåse velafdryppede økologiske
- butterbeans
- 2 fed knust hvidløg
- 1-2 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk røget spansk paprika
- 1 spsk olivenolie
- citronsaft
- 1 spsk friskhakket mynte
- salt, peber
- Rød peberdip:
- 2 flækkede, udkernede røde peberfrugter
- 1 bøtte ricotta (250 g)
- 25 g hakkede valnøddekerner
- salt, friskkværnet peber
- Hvidløgsdip:
- 3 dl Cheasy fraiche 6%
- 2 fed knust hvidløg
- salt, friskkværnet peber
- 1 dl finthakkede krydderurter
Sådan gør du:
- Bønnedip:
- Blend alle ingredienser sammen og smag til med citronsaft og krydderier efter ønske.
- 100 kcal. pr. person
- Rød peberdip:
- Grill peberfrugterne på skindsiden, til de er mørke og blistrede. Kom peberfrugterne i en plastpose, lad dem afkøle en smule og pil skindet af. Hak og rør peberfrugterne med ricotta og valnøddekerner, smag til med salt og peber og server.
- 120 kcal. pr. person.
- Hvidløgsdip:
- Rør og smag den syrnede fløde til med alle de øvrige ingredienser.
- 60 kcal. pr. person.