5 opskrifter: Den lækreste forårsmad

5 opskrifter: Den lækreste forårsmad

Fridage og forår giver tid og anledning til skønne frokoster og dejlige aftensmåltider med familie og venner. Madskribent Nanna Simonsen har lavet opskrifter, du både kan bruge til frokost eller aften, hvor friske urter, æg, rogn, fisk og lam spiller en hovedrolle. Alle opskrifter er til fire personer.

Få opskriften på grønne asparges med appelsinsauce

Få opskriften på sprødstegt sandart med spinat og flødesauce

Få opskriften på lammeculotter med grillede grøntsager og salsa romesca

Få opskriften på stenbidderrogn med vagtelæg, slikporrer og krydderurter

Få opskriften på lækker, spansk mandelkage

SE OGSÅ: Helle Brønnums 5 nemme favoritopskrifter

Nanna Simonsen

Nanna Simonsen er madskribent og kogebogsforfatter. Hun står bag en lang række madprogrammer og kogebøger, og har blandt andet modtaget Det Danske Gastronomis Hædersdiplom. Nanna Simonsen bor delvist i det indre København og delvist i et hus på landet.