5 opskrifter på skøn simremad
Lækre simreretter med kalv, gris, okse, lam og kylling - her får du opskrifterne på 5 slags simremad, der med garanti vil sprede varme og glæde på en råkold dag.
Simremad kan passe sig selv på lavt blus og sprede den lækreste duft af møre, smagskoncentrerede komponenter af kød og grønt. En simreret giver varme i kinderne og lykkelige smagsløg på en råkold aften.
Braiseret kalveskank
Den kan også kaldes nordisk ossobuco: kalveskanken brunes og braiseres i øl og fuldendes med vintergrøntsager, fløde og sennep. Få opskriften på den skønne simreret her
Kylling på grove grøntsager
Fladmast kylling på rødder er skøn og enkel mad af en stor og dejlig øko-kylling. Den skæres op og åbnes i ryggen og ovnsteges på rødbeder, gulerødder, persillerødder, løg og sweet potatoes. Sådan laver du kylling i ovnen med løg og sweet potatoes
Bagte lammeribben
Du skal i gang fire timer før spisetid, til gengæld er det ikke meget, der kan måle sig med et stykke langtidsbagt lammebryst. Se her, hvordan du laver bagte lammeribben
Andalusisk okseret
Den andalusiske gryderet af kraftigt og smagsfyldt oksekød og grove grøntsager er nem at lave og smager virkelig skønt. Opskriften på den lækre gryderet finder du her
Gris i gryde
Du får det allermest smagfulde og møre stykke svinekød, når det har lækre sager både indeni og rundt omkring og får en lang tur i ovnen. Få opskriften på gris i gryde her