Æbler med gele til julemaden
Æbler med gele giver en skøn balance til anden, gåsen eller kalkunen. Her får du den bedste opskrift på æbler med gele til julemaden. Se hvordan, du nemt og hurtigt lave de klassiske æbler med gele som tilbehør til din julemad.
4 personer
Ingredienser
- 3-4 æbler
- 2 dl sukker
- saften af en halv citron
- lidt ribsgelé
Sådan laver du æbler med gele
- Skær 3-4 æbler halvt igennem.
- Fjern kernehuset. Kog de halve æbler 3-5 min. i vand, der lige dækker, tilsat 2 dl sukker og saften af en halv citron.
- Tag æblerne op, og fyld dem med ribsgelé.
- Server æblerne til and, gås eller kalkun.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt
Tilbehør til din julesteg
-
Nemme brunede kartofler, der ikke brænder på
-
Rødkål med æbler
-
Sprød rødkålssalat med ingefær, ristede nødder, pærer og dadler
-
Brun sovs på andefond
-
Sauce til and, gås, kalkun, flæskesteg og ribbensteg
-
Brun sovs
-
Æbler med gele til julemaden
-
Ribsgelé
-
Syltede valnødder med appelsin
-
Salat med rødkål, figner og valnødder
-
Sprød rødkålsalat med honning, ingefær og æble
-
Rødkålssalat med druer, appelsin og pekannød
-
Æblekompot med jordskokker
-
Waldorfsalat
-
Rosenkål med julesalat, granatæblekerne og friske æbletern
-
Sprød kålsalat med blåbær og appelsin