Æg og bacon

Æg og bacon

Skøn variant af den klassiske æg og bacon - her som sandwich eller på rugbrød eller i pitabrød.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 10 min.
  • Bagetid: 2 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2-4 skiver rugbrød, groft brød eller pitabrød
  • 4 skiver bacon
  • 2 hårdkogte æg (eller en rest omelet, røræg eller æggekage)
  • 1 grillstegt peberfrugt fra glas
  • 2-4 salatblade
  • 1-2 spsk dijonnaise (sennepsmayonnaise)

  1. Læg baconskiverne mellem 2 stykker køkkenrulle og steg dem sprøde i mikroovnen ved fuld effekt 2 min.
  2. Smør brødet med dijonnaise og læg det sammen med salatblade, skiver af æg (eller røræg eller æggekage) og peberfrugt samt bacon.
  3. Eller anret blot som et stykke åbent smørrebrød.