Æggecreme med stenbiderrogn

Æggecreme med stenbiderrogn

Let og lækkert til påskebordet - skøn æggecreme med stenbiderrogn. Perfekt til påsken eller som let forret i foråret, når stenbiderrognen er i sæson.

(6 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnede
  • 300 g stenbiderrogn (renset)
  • 3 æg (hårdkogte)
  • 3 spsk mayonnaise
  • 3 spsk cremefraiche
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 bdt purløg (fintsnittet)
  • rugbrød
  • salt og peber

  1. Hak de pillede æg og rør dem med mayonnaise og cremefraiche. Smag til med sennep, salt og peber og tilsæt purløg (gem lidt til pynt).
  2. Fordél cremen i 6 portionsglas, top op med stenbiderrogn og pynt med purløg.
  3. Skær rugbrød i papirtynde skiver og rist dem sprøde.