Æggekage med røget ål

Æggekage med røget ål

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 10 min.
  • Stegetid:
  • 10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (2 personer)
  • 3-4 æg
  • salt og peber
  • 75-150 g røget ål, uden skind og ben
  • 10 g smør
  • lidt purløg
  • Tilbehør: Rugbrød eller lyst brød

  1. Pisk æggene sammen med salt og peber.
  2. Skær ålen i mindre stykker og rist dem 1 min. på en lille pande med smør.
  3. Hæld æggemassen over og bag æggekagen 6-8 min.
  4. Træk æggemassen igennem et par gange undervejs, så den bager jævnt over det hele.
  5. Vip æggekagen over på et lille fad og drys med fintklippet purløg.
  6. Servér straks med brød til.