Æggepandekage med skinke og ost
Få en opskrift på æggepandekage fra bogen 'Verdens bedste ku vol. 2'.
Ingredienser
- 2 æg
- salt og peber
- 1 spsk. grovvalsede havregryn
- olie
- 2 spsk. revet ost
- 1 skive skinke
- 1 tomat, skåret i skiver
Sådan gør du:
- Vend æggene med salt og peber i en tallerken. Rist havregrynene let på en varm slip let-pande. Tilsæt lidt olie og derefter æggene, og rør rundt. Steg som en pandekage på begge sider i et par minutter ved medium varme.
- Læg pandekagen på et stykke bagepapir, og kom ost, skinke og tomater på. Rul pandekagen sammen, og del den på midten. Kan spises på farten eller i hjemmet.
- Opskriften er fra bogen 'Verdens bedste kur vol. 2' af Arne Astrup og Christian Bitz.