Agurkesalat med feta og granatæble
Prøv en frisk og sprød agurkesalat med feta, granatæble og mandler.
4
Ingredienser
- 100 g mandler
- 2 spsk olivenolie
- 2-3 tsk salt
- 2 hele agurker
- 200 g feta
- 1 stort bundt mynteblade
- ½ granatæble, kerner herfra
Sådan gør du
- Opvarm olivenolie til middel varme på en pande, kom mandlerne på, og vend dem godt rundt i olien.
- Drys nu salt hen over mandlerne, og rør dem rundt på panden, til de begynder at tage farve. Tag dem af, og læg dem til afkøling på et stykke køkkenrulle.
- Halver agurkerne, og fjern de våde kerner i midten. Skær nu agurkerne i lange strimler med en kartoffelskræller eller et mandolinjern. Læg dem i en skål.
- Skær eller smuldr feta i små stykker, og vend dem med agurkestrimlerne. Hak mynten og de salte mandler groft, og bland også dem i.
- Før servering pynter du salaten med granatæblekernerne.
PRØV OGSÅ: Lynsyltet agurk med skærmdild og gedeost
PRØV OGSÅ: Sandwich med laks, agurk og wasabicreme