Agurkesalat med feta og granatæble

Agurkesalat med feta og granatæble

Prøv en frisk og sprød agurkesalat med feta, granatæble og mandler.

4

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 2 spsk olivenolie
  • 2-3 tsk salt
  • 2 hele agurker
  • 200 g feta
  • 1 stort bundt mynteblade
  • ½ granatæble, kerner herfra

Sådan gør du

  1. Opvarm olivenolie til middel varme på en pande, kom mandlerne på, og vend dem godt rundt i olien.
  2. Drys nu salt hen over mandlerne, og rør dem rundt på panden, til de begynder at tage farve. Tag dem af, og læg dem til afkøling på et stykke køkkenrulle.
  3. Halver agurkerne, og fjern de våde kerner i midten. Skær nu agurkerne i lange strimler med en kartoffelskræller eller et mandolinjern. Læg dem i en skål.
  4. Skær eller smuldr feta i små stykker, og vend dem med agurkestrimlerne. Hak mynten og de salte mandler groft, og bland også dem i.
  5. Før servering pynter du salaten med granatæblekernerne.