Amerikanske spareribs med coleslaw

Amerikanske spareribs med coleslaw

Server også grillede majs til disse lækre amerikanske spareribs med coleslaw.

4 personer

Total:1 time 40 minutter

Ingredienser

  • Amerikanske spareribs med coleslaw
  • 2 kg spareribs (svineribben)
  • salt, peber
  • 2-3 dl barbecuesauce
  • (se hvordan, du laver den her: Den bedste barbecuesauce)
  • Coleslaw:
  • 3 gulerødder, ca. 200 g
  • 2 stilke bladselleri
  • 1 grøn peber
  • 1-2 forårsløg
  • evt. brøndkarse til pynt
  • 250 g fintsnittet savoykål, spidskål eller hvidkål
  • Dressing:
  • 1 dl god mayonnaise, f.eks. Hellmanns
  • 1 dl yoghurt
  • 2 spsk. citronsaft
  • ¾ tsk. salt
  • 2 tsk. sukker
  • Tilbehør:
  • grillede fluteskiver

Sådan laver du spareribs

  1. Kog ribsene ca. 1 time i letsaltet vand, gerne med et laurbærblad og et overskåret løg.
  2. Pensl noget af barbecuesaucen på de forkogte spareribs, og grill dem på trækulsgrillen, til de er gyldne og lækre.
  3. Riv gulerødderne. Skær bladsellerien i små tern. Skær peberfrugten i tern. Snit forårsløgene. Bland gulerødder, bladselleri, peberfrugt, forårsløg og kål i en skål.
  4. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Vend dressingen i salaten. Lad gerne salaten trække en times tid i køleskab. Pynt evt. med brøndkarse.