And med østerssauce

And med østerssauce

Opskriften er beregnet til 2 personer. Til 4 personer skal du bruge en virkelig stor pande eller også lave retten i to omgange.

2 personer

Ingredienser

  • 1 optøet andebryst
  • ca. 600 g dybfrossen wokblanding (eller tilsvarende friske grønsager efter din egen smag, her er brugt forårsløg og gulerod)
  • 4-5 spsk. olie
  • 2-3 fed hvidløg
  • ca. 2 spsk. østerssauce
  • ca. 2 spsk. fish sauce
  • 1-2 tsk. sukker
  • 2-3 spsk. risvin, sherry eller vand plus lidt smuldret terning

  1. Træk skindet af andebrystet, og skær kødet i fine skiver. Varm olien godt op, tilsæt pillet og finthakket hvidløg og et øjeblik efter andekødet. Når det er gennemvarmt, tilsættes grønsagerne, og det hele steger godt igennem.
  2. Østerssauce, fish sauce, sukker og vin eller anden væde tilsættes, det hele røres igennem og serveres med nudler eller ris.