Andebryst med salat af bolchebede

Andebryst med salat af bolchebede

Skal julebuffeten være sund, så servér de velkendte klassikere med et grønt twist. Prøv for eksempel dette lækre andebryst med smuk salat af bolchebede.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    238 Kcal
  • Fedt:
    26 %
  • Protein:
    39 %
  • Kulhydrat:
    35 %

4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 2 små berberiandebryster á 185 g
  • Salt og peber
  • 1 spsk. honning
  • 2 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. reven ingefær
  • 500 g rødbeder og bolchebeder
  • ½-1 dl mynteblade
  • 1 lille rødløg
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 tsk. olivenolie
  • 20 g pistacienødder

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200 grader. Krydr andebrysterne med salt og peber, og brun dem på skindsiden i cirka 4 minutter, vend dem, og hæld overskydende fedt fra.
  2. Pensl andebrysterne med honning, soja og ingefær, og steg dem færdige i oven i cirka 15 minutter.
  3. Tag dem ud, og lad dem hvile i cirka 5 minutter, før du skærer dem i skiver.
  4. Riv rødbeden groft, snit bolchebederne fint og bland de to ting med mynte og snittede rødløg.
  5. Smag til med citronsaft, olivenolie samt salt og peber, og drys salaten med hakkede pistacienødder.
  6. Servér salaten til anden.