Opskrift på Anne Bechs knækbrød

Anne Bechs knækbrød

Anne Bechs hjemmelavet knækbrød fyldt med gode sager.

3 bradepander

Ingredienser

  • Anne Bechs knækbrød
  • 1 dl havregryn, gerne glutenfri
  • 1 dl hørfrø, malede
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 dl rismel
  • 1 dl boghvedemel
  • groft salt
  • ½ dl sesamfrø
  • ½ dl chiafrø
  • ½ dl mandler, malede
  • ½ dl olivenolie
  • 2½ dl vand

Sådan laver du Anne Bechs knækbrød

  1. Tænd ovnen på 180 grader. Bland alle ingredienser sammen. Del dejen i 3 dele. Rul hver del ud til en firkant mellem 2 stykker bagepapir, så det passer til størrelsen på en bradepande. Rids med en kniv der, hvor du gerne vil have, at knækbrødet skal knækkes over, når det er bagt. Når du har fjernet det øverste bagepapir, skal knækbrødet have et drys salt. Bag i forvarmet ovn i 15 min.