Appelsin-is med ingefærsirup

Appelsin-is med ingefærsirup

4 personer

Ingredienser

  • 4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til
  • 2 af de små bægre
  • 3 spsk. sukker
  • 1 dl ingefærsirup eller ahornsirup
  • 2 dl appelsinsaft
  • 2 tsk. reven appelsinskal af en usprøjtet appelsin
  • 21/2 dl piskefløde
  • Pynt:
  • reven lime- eller appelsinskal
  • Tilbehør:
  • melon

  1. Pisk æggeblommerne med sukkeret, tildet er cremet og kummende. Tilsæt sirup,appelsinsaft og -skal. Pisk fløden til skum, og vend det i cremen.
  2. Frys isen i en fryseegnet beholder i mindst 6 timer. Har du en ismaskine, kan du fryse isen heri, så skal fløden bare røres i cremen uden at blive pisket til skum først. Ved servering pyntes isen med reven lime- eller appelsinskal.