Appelsin-ispinde
Ispinde for voksne - appelsin med frisk pift af ingefær.
Ingredienser
- Til ca. 6-8 isforme.
- 2½ dl vand
- 2½ dl rørsukker
- saften af ½ citron
- 1 moden mango skåret i små stykker
- 5 dl appelsinsaft
- ½ tsk revet ingefær
- 75 g mørk chokolade.
Sådan gør du:
- Kom sukker og vand i en gryde og giv det et opkog, til sukkeret er smeltet. Tag sukkerlagen af varmen og køl den af. Blend sukkerlagen med citronsaft, mango, appelsinsaft og ingefær. Hæld isen i forme, stik ispinde i og sæt i fryseren 4-5 timer.
- Hak chokoladen og smelt det i en skål over vandbad.
- Dyp isformen i varmt vand, så isene løsner sig. Dyp appelsin-ispindene i smeltet chokolade og server straks. Eller læg dem i fryseren på en bakke med bagepapir, hvis de først skal spises senere.
- Få mere inspiration til lækker mad og desserter på ALTfordamerne.dk/opskrifter og Gastro.dk
PRØV OGSÅ: Hindbæris