1. Rids skindet på andebrystet, og krydr med salt og peber.
2. Varm olien på en pande, og steg andebrystet på skindsiden i ca. 3 min. Sænk varmen, og steg i yderligere ca. 4 min. på hver side. Tag kødet af panden, og skær i skiver.
3. Rens svampene. Snit peberfrugten. Rens porrer, og skær i skiver. Snit forårsløg. Skyl spinaten, og slyng den tør.
4. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint.
5. Varm olien i en gryde, og steg chili, presset hvidløg, ingefær, svampe, peberfrugt og porrer et kort øjeblik. Vend godt rundt. Hæld bouillon i gryden, og kog i ca. 2 min. Tilsæt forårsløg og spinat, og kog op, til spinaten falder let sammen. Smag suppen til med limesaft og fiskesauce.
6. Tilbered nudlerne, som angivet på emballagen, og fordel dem i suppeskåle. Skær kødet i skiver, og kom i skålene. Hæld suppen over, og server med lune naanbrød.