Asiatiske kødboller med nudelsalat
Kødboller på en ny måde serveret med nudelsalat.
4
Ingredienser
- 500 g hakket kyllingekød
- 1 udkernet, finthakket chili
- 1 spsk finthakket citrongræs
- 1 spsk reven ingefær
- 2 spsk oystersauce
- 1 spsk sød chilisauce
- 1 dl grov rasp
- salt, peber
- 1 spsk jordnøddeolie til stegning
- 2 spsk sød chilisauce
- Nudelsalat:
- 125 g brune risnudler
- 1 agurk
- 2 gulerødder
- 1 bdt. koriander
- limesaft
- 1 tsk sesamolie
- Kom kyllingekødet i en skål, og rør det med alle øvrige ingredienser. Form farsen til 12 valnøddestore kødboller, og steg dem gyldne i 6-7 minutter.
- Ryst panden godt undervejs, og vend kødbollerne med lidt ekstra chilisauce, når de er færdige.
- Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakningen. Høvl agurk og gulerødder i brede bånd med en grønsagsskræller.
- Bland nudler, grønsager og koriander, smag til med limesaft, sesamolie samt salt og peber. Server salaten med kødbollerne.