Asparges i kyllingebryst og parma

Asparges i kyllingebryst og parma

Læg grønne asparges ind i en kyllingefilet og rul i parmaskinke. Det bliver ikke bedre.

4 personer

Ingredienser

  • 12 grønne asparges
  • 500 g kyllingebrystfilet
  • 12 skiver parmaskinke
  • salt, peber
  • olivenolie
  • Tilbehør:
  • salat og oliven
  • evt. panderistede mandler krydret med paprika og salt

  1. Rens aspargesene somovenfor beskrevet.
  2. Skær kyllingebrystfileternei 1 cm tykke skiver på langs.Krydr kødet med salt og peber.
  3. Læg en asparges på midtenaf en kødskive. Rul kødetomkring. Rul en skive parmaskinkeomkring. Læg rullernei et smurt, ovnfast fad. Drypmed olivenolie. Stil fadet iovnen ved 200 gr. på midtersteovnribbe i ca. 25 min.