-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Asparges med rejer og hollandaisesovs
Arbejdstid: ca. 20 min.Kogetid: 12-15 min.Ikke fryse-egnede
2 personer som frokostret eller let middagsret
Ingredienser
- 300-400 g hvide asparges
- 75-100 g fjordrejer (pillede)
- Hollandaisesovs:
- 4 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
- 2 spsk citronsaft
- 200 g smør (smeltet)
- salt og friskkværnet
- hvid peber
- Drys:
- Purløg (klippet)
- Tilbehør:
- Citron (både) og nye pillekartofler eller godt hvedebrød
SÅDAN GØR DU
- Skræl aspargesene fra hovedet og nedad. Bræk den nederste, træede del af og kog dem i letsaltet vand i 5-8 min. afhængigt af tykkelsen.
- Tag aspargesene op med en hulske og lad dem dryppe af på et rent klæde.
- Hollandaisesovs:
- Pisk æggeblommerne med citronsaft og salt i en skål over vandbad.
- Hvis man er hurtig til at piske, kan det gøres over svag varme direkte på blusset. Pisk, til æggemassen er tyk og cremet.
- Tag gryden fra varmen og hæld det smeltede smør i – først dråbevist og derefter i en tynd stråle.
- Hæld sovsen i en skål og smag til med salt og peber.
- Servér de friskkogte asparges med den lune sovs, drys med rejer og purløg og giv citron og kartofler eller brød til.