Aspargessalat med stenbiderrogn

Aspargessalat med stenbiderrogn



Kalorier 226 kcal
Protein 16 g 29 %
Kulhydrat 8 g 18 %
Fedt 13 g 53 %
Kostfibre 4 g

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 25 g blandet babysalat
  • 200 g grønne asparges
  • 4 kogte vagtelæg
  • 40 g stenbiderrogn
  • Dressing:
  • 1 spsk. vineddike
  • ½ tsk. sennep
  • 5 g olivenolie
  • salt
  • peber
  • lidt kørvel

  1. Skyl og afdryp salaten.
  2. Knæk enderne af aspargeseneog skær dem i skrå stykker. Komdem hurtigt i kogende letsaltet vand i 1-2 minutter.
  3. Rør eddike, sennep, olie,salt og peber sammen. Hak lidtkørvel og bland det i. Gem lidttil pynt.
  4. Anret den blandede salat ogaspargesene på en tallerkensammen med halve æg og stenbiderrognen.Fordel dressingenovenpå og drys med lidt hakketkørvel.
  5. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  6. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »