Aspargessalat med stenbiderrogn
Kalorier 226 kcal
Protein 16 g 29 %
Kulhydrat 8 g 18 %
Fedt 13 g 53 %
Kostfibre 4 g
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 25 g blandet babysalat
- 200 g grønne asparges
- 4 kogte vagtelæg
- 40 g stenbiderrogn
- Dressing:
- 1 spsk. vineddike
- ½ tsk. sennep
- 5 g olivenolie
- salt
- peber
- lidt kørvel
- Skyl og afdryp salaten.
- Knæk enderne af aspargeseneog skær dem i skrå stykker. Komdem hurtigt i kogende letsaltet vand i 1-2 minutter.
- Rør eddike, sennep, olie,salt og peber sammen. Hak lidtkørvel og bland det i. Gem lidttil pynt.
- Anret den blandede salat ogaspargesene på en tallerkensammen med halve æg og stenbiderrognen.Fordel dressingenovenpå og drys med lidt hakketkørvel.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »