Aubergine med tahin, valnødder, oregano og kikærter
4
Ingredienser
- 1 aubergine
- 3 fed hvidløg, pressede
- 150 g kikærter, opblødte og kogte
- 2 spsk tahin
- saft af 1 citron
- 4 spsk olivenolie
- 3 friske tomater, skåret i tern
- 1 spsk tørret oregano
- 1 håndfuld valnødder
- 1 bundt basilikum
- Auberginerne skæres i tern og kommes på panden i smør sammen med hvidløg og kikærter. Lad det stege godt igennem, og kom bagefter en blanding af tahin, citron og olie på panden og drej rundt. Kom de friske tomater i samt oreganoen. Drys nødder og basilikum over den varme auberginesalat, inden du sætter tænderne i den.
- Tip:
- Brug gerne en blanding af nødder, såsom mandler, hasselnødder, sesamfrø og solsikkekerner.