Opskrift på aubergine med tahin og kikærter

Aubergine med tahin, valnødder, oregano og kikærter

4

Ingredienser

  • 1 aubergine
  • 3 fed hvidløg, pressede
  • 150 g kikærter, opblødte og kogte
  • 2 spsk tahin
  • saft af 1 citron
  • 4 spsk olivenolie
  • 3 friske tomater, skåret i tern
  • 1 spsk tørret oregano
  • 1 håndfuld valnødder
  • 1 bundt basilikum

  1. Auberginerne skæres i tern og kommes på panden i smør sammen med hvidløg og kikærter. Lad det stege godt igennem, og kom bagefter en blanding af tahin, citron og olie på panden og drej rundt. Kom de friske tomater i samt oreganoen. Drys nødder og basilikum over den varme auberginesalat, inden du sætter tænderne i den.
  2. Tip:
  3. Brug gerne en blanding af nødder, såsom mandler, hasselnødder, sesamfrø og solsikkekerner.