Avocadosalat med granatæble og grillet castello
En salat med både friskhed og en dejlig cremet smag.
Næringsindhold
- Energi pr. person:250 Kcal
4
Ingredienser
- 150 g castello white (kan erstattes med castello light)
- 1 avocado
- citronsaft
- 1 stort granatæble eller to små
- 150 g cherrytomat
- 1-2 bundter frisk brøndkarse eller 1 pakke ruccola
- saften fra 2 limefrugter
- 2 spsk sesamolie eller olivenolie
- salt og peber
Sådan laver du avocadosalat
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Del osten i 8 stykker. Læg dem på et stykke bagepapir og friskkværnet peber. Bag dem i ovnen 10 min lige før de skal serveres.
- Fjern stenen fra avocadoen og skrap den ud af skallen. Skær hver halvdel i 4 skiver. Hæld evt. citronsaft over, så den ikke bliver brun.
- Del granatæblet og bank kernerne ud med en grydeske. Del tomaterne i kvarte.
- Anret forretten ved at fordele brøndkarse, granatæblekerner, tomat og avocado på fire tallerkener. Kom rapsolie og limesaft over de fire anretninger. Læg til sidst 2 stykker grillet ost på hver tallerken.
- 250 kcal pr person med fuldfed castello / 200 kcal pr person med castello light.
- Se også opskrift på Cocktail med hyldeblomst og lime.