Bacon med avocadomousse og rejer
2 personer
Ingredienser
- 6 tynde skiver bacon
- Avocadomousse:
- 1 blad husblas
- 1 moden avocado
- saft af ½ usprøjtet citron
- ½ lille hvidløg
- 1 spsk. hvidvin
- salt og peber
- 150 g store grønlandske
- luksusrejer
- frisk krydderurteblad
- Tilbehør: flute
- Sno bacon rundt om snapseglas, og stil dem i ovnen på 125 gr. i 15 min., eller til de er sprøde. der er lidt ekstra bacon, så man har mulighed for at lægge to ringe oven på hinanden eller have ekstra, hvis nogle ikke lykkes.
- Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Skær avocadokødet i mindre stykker, og blend avocado, citronsaft og hvidløg. opløs husblas i lidt opvarmet hvidvin.
- Vend husblasopløsningen i avocadomosen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Kom avocadoblandingen i en sprøjtepose, hvis du har en, så er det nemmere at styre. Kom moussen på køl, til retten skal serveres.
- Lige inden servering pyntes baconringene med avocadomousse, rejer og krydderurt. Spis lunet flute til.