Bacon med avocadomousse og rejer

Bacon med avocadomousse og rejer

2 personer

Ingredienser

  • 6 tynde skiver bacon
  • Avocadomousse:
  • 1 blad husblas
  • 1 moden avocado
  • saft af ½ usprøjtet citron
  • ½ lille hvidløg
  • 1 spsk. hvidvin
  • salt og peber
  • 150 g store grønlandske
  • luksusrejer
  • frisk krydderurteblad
  • Tilbehør: flute

  1. Sno bacon rundt om snapseglas, og stil dem i ovnen på 125 gr. i 15 min., eller til de er sprøde. der er lidt ekstra bacon, så man har mulighed for at lægge to ringe oven på hinanden eller have ekstra, hvis nogle ikke lykkes.
  2. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Skær avocadokødet i mindre stykker, og blend avocado, citronsaft og hvidløg. opløs husblas i lidt opvarmet hvidvin.
  3. Vend husblasopløsningen i avocadomosen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Kom avocadoblandingen i en sprøjtepose, hvis du har en, så er det nemmere at styre. Kom moussen på køl, til retten skal serveres.
  5. Lige inden servering pyntes baconringene med avocadomousse, rejer og krydderurt. Spis lunet flute til.