Bagel med laks og spinat

Bagel med laks og spinat

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Kogetid: 5-10 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (4 personer)
  • 4 bagels
  • 250 g frisk spinat
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl piskefløde
  • 250 g røget laks i skiver
  • salt og peber

  1. Pluk grove stilke af spinaten og skyl den grundigt i koldt vand. Slyng spinatbladene fri for vand.
  2. Kom fløde og det hele, pillede fed hvidløg i en sauterpande og giv det et opkog.
  3. Krydr med salt og peber og lad fløden simre 5 min.
  4. Tag hvidløgsfeddet op og vend spinaten i fløden. Lad det simre, til spinaten lige falder sammen, og smag til med salt og peber.
  5. Lun de fire bagels i ovnen eller på en brødrister og flæk dem med en skarp kniv.
  6. Anret med den flødestuvede spinat og røget laks. Server straks.