Bagel med laks og spinat
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 5-10 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4 personer)
- 4 bagels
- 250 g frisk spinat
- 1 fed hvidløg
- 2 dl piskefløde
- 250 g røget laks i skiver
- salt og peber
- Pluk grove stilke af spinaten og skyl den grundigt i koldt vand. Slyng spinatbladene fri for vand.
- Kom fløde og det hele, pillede fed hvidløg i en sauterpande og giv det et opkog.
- Krydr med salt og peber og lad fløden simre 5 min.
- Tag hvidløgsfeddet op og vend spinaten i fløden. Lad det simre, til spinaten lige falder sammen, og smag til med salt og peber.
- Lun de fire bagels i ovnen eller på en brødrister og flæk dem med en skarp kniv.
- Anret med den flødestuvede spinat og røget laks. Server straks.