bagt fisk

Bagt fisk med tomat-melonsalsa

Lækker middag med få kalorier.

4

Ingredienser

  • 500 g mager, hvid fisk,
  • f.eks. lyssej eller kulmule
  • salt, peber
  • 1-2 citroner
  • 1-2 courgetter
  • 2 spsk olivenolie
  • SALSA:
  • 5 store blommetomater
  • kødet af en lille melon
  • 1 udkernet, fintsnittet chili
  • 1 lille finthakket rødløg
  • basilikum og mynte

Sådan gør du:

  1. Drys salt og peber på fisken. Snit citroner og courgetter i tynde skiver, læg dem i et ovnfast fad, drys salt og peber på og dryp med lidt af olivenolien. Læg fisken ovenpå, dryp den med resten af olien, dæk fadet med bagepapir og bag retten ved 200 gr. i 20 minutter. Lav salsaen imens: Del og hak tomaterne fint og skær melonkødet i små tern. Bland tomat- og melonkød med chili, rødløg og krydderurter. Smag til med lidt salt og peber. Server den varme fisk med den kølige salsa.
  2. Energi pr. person: 260 kcal, fedt 29%, protein 43%, kulhydrat 28%