fisk

Bagt kulmule

Fisk på den nemme og lækre måde med porrer og persilleolie.

Ingredienser

  • ca. 800 g fileter af kulmule
  • salt, peber
  • 1 spsk olie
  • Persilleolie:
  • 3 dl persille
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 1-2 spsk bouillon
  • 125 g grønne linser puy eller beluga
  • 6 porrer
  • citron

Sådan gør du:

  1. Kog linserne efter anvisningen på pakningen, afdryp og hold dem varme. Skær porrerne i et par cm tykke stykker, damp dem møre i letsaltet vand, afdryp og bland dem med linserne. Blend persille, hvidløg og olie med en anelse bouillon til en tyk 2 pasta og vend den med linse-porreblandingen. Drys salt og peber på fisken, læg den på en plade med bagepapir, dryp olie på og bag fisken ved 200° i ca. 10 minutter − eller til den er fast. Server fisken på den varme porreblanding og med lidt citron.
  2. Energi pr. pers.: 425 kcal, fedt 27%, protein 46%, kulhydrat 27%