Bagt rabarberkage

Bagt rabarberkage

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 15 min.
  • Bagetid:
  • 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 300 g snittede rabarber
  • 75 g sukker
  • 2 tsk majsstivelse
  • 1 tsk fintrevet appelsin- eller citronskal
  • 1 æg
  • 3 spsk sukker
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl kokos
  • Tilbehør:
  • piskefløde eller cremefraiche

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vend de snittede rabarber sammen med sukker, majsstivelse og citrusskal og fordel dem i 2 ovnfaste skåle.
  3. Pisk ægget sammen med sukker og tilsæt havregryn og kokos.
  4. Fordel dejen over frugten og sæt skålene i ovnen ca. 18 min.
  5. Server varme eller lune med flødeskum eller cremefraiche.