Bagt thaifisk
Nem opskift på ovnbagt torskefilet med smag af Thailand - her har vi piftet torsken op med chili, limeblade, fiskesauce og kokosmælk.
Næringsindhold
- Energi pr. person:508 Kcal
- Fedt:17 %
- Protein:35 %
- Kulhydrat:48 %
Bagt thaifisk til 4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 3 dl jasminris
- 750 g torskefilet
- 4 store tomater
- 300 g grønne bønner
- 4 dl kokosmælk light
- 2-3 limeblade
- 2 spsk fiskesauce
- 2 rød chili uden kerner
- 1 bdt. thaibasilikum.
Sådan laver du thaifisk
- 1. Kog risene som anvist.
- 2. Skær fileterne i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad. Skær tomaterne i grove tern, snit bønnerne og læg dem ved fisken.
- 3. Bring kokomælk, limeblade, fiskesauce og chili i strimler i kog og hæld det over fisken. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter.
- 4. Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og servér med ris.