Opskrift på bagt thaifisk

Bagt thaifisk

Nem opskift på ovnbagt torskefilet med smag af Thailand - her har vi piftet torsken op med chili, limeblade, fiskesauce og kokosmælk.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    508 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    35 %
  • Kulhydrat:
    48 %

Bagt thaifisk til 4 personer

Total:30 minutter

Ingredienser

  • 3 dl jasminris
  • 750 g torskefilet
  • 4 store tomater
  • 300 g grønne bønner
  • 4 dl kokosmælk light
  • 2-3 limeblade
  • 2 spsk fiskesauce
  • 2 rød chili uden kerner
  • 1 bdt. thaibasilikum.

Sådan laver du thaifisk

  1. 1. Kog risene som anvist.
  2. 2. Skær fileterne i mindre stykker og læg dem i et ovnfast fad. Skær tomaterne i grove tern, snit bønnerne og læg dem ved fisken.
  3. 3. Bring kokomælk, limeblade, fiskesauce og chili i strimler i kog og hæld det over fisken. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter.
  4. 4. Smag til med fiskesauce, drys med basilikum og servér med ris.