Bagt torsk med kapersvinaigrette

Bagt torsk med kapersvinaigrette

Der er masser af fisk derude, så vælg den torskefisk, der er mest lækker hos fiskehandleren og prøv denne nemme version af bagt torsk med kapersvinaigrette

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    441 Kcal
  • Fedt:
    50 %
  • Protein:
    36 %
  • Kulhydrat:
    14 %

2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 400 g torsk i filet (uden skind og ben)
  • 1 tsk. smør
  • Salt
  • ½ blomkål
  • ½ bundt forårsløg
  • 1 hjertesalat
  • 1 håndfuld dild
  • ½ agurk
  • 2 tsk. flydende honning
  • 3 spsk. hvidvinseddike
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. finthakkede skalotteløg
  • 1 lille håndfuld dild
  • 2 spsk. groft­ hakkede kapers
  • Salt og peber

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Del fisken i portionsstykker, og sæt dem på bagepapir på en bageplade.
  3. Top med en smule smør og lidt salt.
  4. Bag dem i den varme ovn i 10-12 minutter, til fisken er akkurat gennemtilberedt.
  5. Snit imens blomkålen i skiver og forårsløget fint.
  6. Skær salaten i både, hak dilden groft, og skær agurken i tern.
  7. Rør honning og eddike sammen. Rør olivenolie i. Vend løg, dild og kapers i, og smag til med salt og peber.
  8. Anrét salat og fisk på tallerkner.
  9. Dryp med vinaigrette, og servér.