Bagte kartofler med kylling & karry

Bagte kartofler med kylling & karry

Prøv disse lækre bagekartofler fyldt med kylling og karry, der smager dejligt er nemme at lave i en travl hverdag.

4 personer

Ingredienser

  • 4 store bagekartofler
  • 25 g smør
  • 1 dl cremefraiche
  • 1 tsk. karry
  • salt og peber
  • 200 g kogt eller stegt kyllingekød i mindre stykker
  • 100 g reven mild cheddar

Pynt:

  • frisk koriander eller klippet purløg

Tilbehør:

  • Grøn salat

Sådan gør du:

  1. Skrub kartoflerne under koldt vand. Aftør dem. Kom kartoflerne i en smurt bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 1-1¼ time, til de er helt gennembagte.
  2. Halvér kartoflerne. Hul kartoflerne ud med en ske. Mos indholdet med en gaffel.
  3. Bland den moste kartoffel, smør, cremefraiche og karry. Krydr med salt og peber. Rør kyllingekødet i.
  4. Stil kartoflerne på bagepapir på en bageplade. Fordel fyldet i kartoflerne. Fordel reven cheddarost over.
  5. Stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i 15 min. Pynt med koriander.