Bagte rødbeder med pærer, nødder og peberrod
En ægte nordisk salat, der gør sig godt til fisk eller kød.
Total:50 minutter
Ingredienser
- 600 g rødbeder
- 100 g hasselnødder
- 300 g grøn salat
- 2 pærer skåret i skiver
- 50 g peberrod, fintrevet
- ½ dl olivenolie
- 2 spsk æbleeddike.
Sådan gør du:
- Vask rødbederne rene, og læg dem i en bradepande (de skal ikke skrælles). Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min. til de blevet bløde.
- Bag hasselnødderne i ca. 8 min. ved 200 grader og nulr skallen af med et viskestykke.
- Skær de bagte rødbeder i skiver og vend dem med salat, pærer og afskallede nødder. Bland peberrod, olivenolie og eddike sammen og hæld dressingen over salaten.
- Servér som tilbehør til stegt fisk eller kød.
- Prøv også: Bagte rødbeder med feta og krydderurter