Strawberry Short Cake med Baileys

Strawberry Short Cake med Baileys

Den super begrænsede version af Baileys, der har taget USA med storm, er officielt landet i butikkerne i Danmark. Baileys Strawberries & Cream vil kun være tilgængelig i butikker til slutningen af august. Her får du opskriften på en skøn dessert, du kan lave med den nye Baileys...

2 personer

Total:20 minutter

Ingredienser

  • 70 ml Baileys Strawberries & Cream
  • 1,1 dl knuste kiks
  • 1 dl flødeost
  • 90 ml flødeskum
  • 4 spiseskefulde flormelis
  • 60 g hvid chokolade i grove stykker
  • 2 dl friske jordbær

Sådan laver du Baileys strawberry shortcake

  1. Smelt den hvide chokolade i en lille skål og lad det afkøle.
  2. Skær de friske jordbær.
  3. Pisk fløden med 2 spiseskefulde flormelis og 30 ml Baileys Strawberries & Cream indtil den er jævn. Rør 30 ml Baileys Strawberries & Cream i det.
  4. I en separat skål piskes flødeost, 2 spiseskefulde flormelis og 30 ml Baileys Strawberries & Cream indtil den er jævn. Tilsæt den smeltede hvide chokolade. Tilsæt de hakkede jordbær og rør med en ske.
  5. Del alle ingredienserne i to glas, tilsæt halvdelen af de knuste kiks i bunden af glassene og hæld 10 ml Baileys Strawberries & Cream herover.
  6. Tilsæt halvdelen af flødeskummen, de skårne jordbær og halvdelen af flødeosten.
  7. Gentag disse lag igen med de resterende ingredienser.
  8. Pynt med skårne jordbær.
  9. Køles i min. 2 timer før servering.