Bananmuffins

Bananmuffins

14

Ingredienser

  • 120 g sukker
  • 3 æg
  • 100 g rugmel
  • 100 g hvedemel
  • 3 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • 80 g smeltet smør
  • 3 overmodne bananer.

Sådan laver du muffin

  1. 1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. 2. Pisk sukker og æg i en skål, til den er luftig. Bland de to slagsmel og bagepulver sammen og vend det sammen med kanel og æggemassen.
  3. 3. Tilsæt det smeltede smør. Mos bananerne og vend dem forsigtigt i dejen.
  4. 4. Hæld dejen i muffinsforme, og bag dem i ca. 25 min på ovnens nederste rille.
  5. Tip:
  6. Har du overmodne bananer du ikke får spist, så skræl dem og kom dem i fryseren. Tag dem op, når du skal bage kager med bananer eller brug dem i smoothies.