Omelet

Belugaomelet med svampe

Fantastisk omelet med belugalinser og svampe.

BELUGAOMELET MED SVAMPE

(4 pers.)

2 dl belugalinser

2 æg

lidt olivenolie til stegning

4 håndfulde frisk spinat

2 spsk. olivenolie

1 fed presset hvidløg

4 kejserhatte eller portobellosvampe (eller andre svampe)

1 spsk. smør

salt og peber

1 spsk. blåbær

urter til pynt – f.eks. blomster fra krydderurter

1. Kog linserne møre i letsaltet vand i ca. 15 minutter Pisk æggene sammen, og kom halvdelen af linserne i. Steg 4 små omeletter, f.eks. i en blinispande.

2. Vask spinaten, og vend den i lidt olie med hvidløget. Krydr med salt og peber.

3. Steg svampene sprøde i en blanding af olie og smør – vend dem hele tiden. Krydr med salt og peber. Sluk for varmen, og vend blåbærrene med på panden, så de lige trækker lidt varme.

4. Anret spinat og omelet på tallerkenen. Kom resten af belugalinserne på omeletterne, og pynt med svampe og bær. Server med en klat cremefraiche. Pynt med urter.

► SE OGSÅ: Sådan lave du den perfekte omelet

► SE OGSÅ: Omelet med basilikum, forårsløg & laks

► SE OGSÅ: Fransk omelet med svampe