Blomkålspizza

Michelle Kristensens blomkålspizza

Det skønne ved denne pizza er, at du altid kan skifte fyldet ud med det, du lige har: Vælge revet ost i stedet for gedeost, tage en rest kylling i stedet for parmaskinke osv. Her får du Michelle Kristensens lækre opskrift på en skøn blomkålspizza:

4 personer

Bund

  • 4 æg
  • 1 lille blomkål
  • 4 dl kogte kikærter, evt. fra dåse
  • 1 spsk fiberHUSK
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk fint salt
  • 1 dåse tomatpuré a 140 g
  • Salt og peber
  • 1 dåse artiskokhjerter
  • ½ rulle gedeost
  • 1 gul peberfrugt
  • 80 g parmaskinke
  • 3 håndfulde rucola
  • 1 spsk frisk timian

Bund:

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Kom blomkål i mindre stykker i foodprocessoren og kør dem til en grynet konsistens.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne og kør det til en ensartet dej.
  3. Sæt 9 klatter dej på 2 bageplader med bagepapir, og bag dem i den varme ovn i 15-20 minutter, til de er faste og gennembagte og har fået lidt farve.
  4. Lad brødene køle af. 
  5. Smør tomatpuré på den færdigbagte blomkåls-kikærtebund, og drys med salt og peber.
  6. Halver artiskokhjerterne, skær gedeosten og peberfrugten i ønskede størrelser, og fordel dem oven på tomatpuréen.
  7. Placer til sidst skiver af parmaskinke på pizzaen, og bag den i den varme ovn i 8-10 minutter.
  8. Drys pizzaen med rucola og timian, og server enten med en salat til eller gnavegrønt.

Ny krop på 4 uger

10.000 danske kvinder har i de seneste seks år tabt sig på Michelle Kristensens MK Bootcamp. I fire uger har Michelle fulgt kvinderne på tæt hold, fyldt deres hjerner med viden, inspiration og motivation – og lært dem at træne og spise på en måde, der både virker med det samme og er til at holde ud i længden. Målet har aldrig været at sætte ny verdensrekord i antal tabte kilo på kortest tid, men at få sundheden ind under huden, så de aldrig ønsker at slippe den igen.

Læs mere om bogen her: Få en ny krop på 4 uger med Michelle Kristensen

Find bogen her MichelleKristensen.dk bog.jpg