Blondie med brombær

Skøn blondie med brombær

Lækre og bløde blondies, der får ekstra smag fra de skønne brombær.

ca. 16 stk.

Total:50 minutter

Arbejdstid:20 minutter

Ingredienser

  • 200 g hvid chokolade
  • 200 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 150 g hvedemel
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 spsk lakridspulver (kan udelades)
  • 150 g brombær
  • 40 g mandelflager

Pynt

  • Hakket hvid chokolade

Sådan gør du:

  1. For en firkantet form på ca. 24 x 24 cm med bagepapir.
  2. Hak den hvide chokolade fint. Smelt smørret i en gryde. Tag gryden fra varmen, og rør den hvide chokolade i, til den er smeltet. Afkøl blandingen ca. 10 min.
  3. Rør sukker og æg i chokoladeblandingen. Bland hvedemel, bagepulver og lakridspulver, og rør det i dejen.
  4. Kom dejen i formen. Fordel brombær over. Drys mandelflager over. Bag kagen ved 175 grader på midterste ovnribbe i ca. 30 min. Lad kagen afkøle i formen.
  5. Pynt kagen med hakket hvid chokolade.