Bøf på pind med krydderurtesmør

Bøf på pind med krydderurtesmør

(4 pers.)

Ingredienser

  • 1 kg små skrubbede nye kartofler
  • Krydderurtesmør:
  • 50 g smør
  • 1 spsk. finthakket purløg
  • 1 spsk. hakket dild
  • 1 spsk. kørvel
  • 4 oksebøffer, f.eks. farmerbøffer
  • 4 træspyd
  • 1 spsk. olie
  • salt, peber
  • Tilbehør:
  • grøn salat

  1. Kog kartoflerne ca. 15-18 min. i letsaltet vand.
  2. Rør blødt smør med krydderurter. Læg smørret på et stykke pergamentpapir, og rul det til en pølse. Køl det helt af i køleskab, til det bliver fast. Skær smørret i skiver.
  3. Skær kødet i tern, og sæt dem på spyddene. Pensl med olie, og krydr med salt og peber. Grill spyddene over trækulsgrill 6-8 min. Du kan også stege dem i en blanding af olie og smør på en pande.