Bønnepasta med spinat

Bønnepasta med spinat

Klassisk! Brug en god pasta, eller prøv denne skønne sojabønnepasta fra À la eco, som fås blandt andet i helsekosten og i Irma. Den smager virkelig godt og ganske tæt på rigtig pasta.

2

Ingredienser

  • 400 g spinat
  • 4 fed hvidløg
  • 200 g spagetti, gerne fra À la eco
  • salt
  • olivenolie
  • salt og peber
  • revet parmesan

Sådan laver du bønnepasta med spinat

  1. Skyl spinaten grundigt og gerne flere gange. Kassér de groveste stilke, hvis nødvendigt. Skær hvidløgene i tynde skiver. Kog pastaen i kogende, saltet vand, til den er al dente. Rist hvidløg i olivenolie på en stor, varm pande. De må gerne tage lidt farve. Kom spinaten på panden, og lad den akkurat falde sammen. Vend pastaen i, og smag til med salt og peber. Servér straks med rigeligt parmesan og gerne salat til.
  2. TIP
  3. Hvis du vil have en cremet version, kan du give den lidt ricotta.