Kun 3 ingredienser: Lækre, hjemmelavede Bountykugler med ristet kokos
Elsker du også Bounty-baren? Her får du en hjemmelavet version med kun 3 ingredienser, der gør den dejligt nem at lave. Ved at riste kokosmelet får du en skøn, intens smag.
14 stk
Personer:4
Total:1 time
Arbejdstid:20
Ingredienser
Det skal du bruge
- 150 g kokosmel
- 180 g kondenseret mælk
- 250 g mørk eller lys chokolade
Fremgangsmåde
- Rist kokosmel på en tør pande under omrøring, til kokosmelet er gyldent.
- Kom det i en skål, og tilsæt kondenseret mælk. Rør det sammen til en sammenhængende masse, og stil massen på køl til dagen efter.
- Tag massen fra køl, og form den til ca. 14 lige store kugler.
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
- Dyp bountykuglerne i chokoladen, og stil dem på køl, indtil chokoladen er størknet.
- Opbevar kuglerne i en bøtte med låg på køl.
Tip!
I stedet for at bruge almindelig kondenseret mælk, kan der bruges kondenseret kokosmælk, som giver en endnu kraftigere smag af kokos.