Kun 3 ingredienser: Lækre, hjemmelavede Bountykugler med ristet kokos
Elsker du også Bounty-baren? Her får du en hjemmelavet version med kun 3 ingredienser, der gør den dejligt nem at lave. Ved at riste kokosmelet får du en skøn, intens smag.
14 stk
Personer: 4
Total: 1 time
Arbejdstid: 20
Print
Ingredienser
Det skal du bruge
150 g kokosmel 180 g kondenseret mælk 250 g mørk eller lys chokolade
Fremgangsmåde
Rist kokosmel på en tør pande under omrøring, til kokosmelet er gyldent. Kom det i en skål, og tilsæt kondenseret mælk. Rør det sammen til en sammenhængende masse, og stil massen på køl til dagen efter. Tag massen fra køl, og form den til ca. 14 lige store kugler. Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Dyp bountykuglerne i chokoladen, og stil dem på køl, indtil chokoladen er størknet. Opbevar kuglerne i en bøtte med låg på køl.
Tip! I stedet for at bruge almindelig kondenseret mælk, kan der bruges kondenseret kokosmælk, som giver en endnu kraftigere smag af kokos.
Om Frederikke Wærens
Frederikke Wærens er influencer, kogebogsforfatter og opskriftsudvikler. Følg hende på Instagram @frederikkewaerens .