Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

En simpel version af en ægte kending - den brændende kærlighed.

(4 personer)

Ingredienser

  • Tidsforbrug: 2 timer
  • Heraf arbejdstid: 30 minutter
  • 4 store bagekartofler
  • 4 tsk. smør
  • 150 g cremefraiche 9 %
  • 150 g reven dansk cheddar
  • 150 g bacon i skiver
  • 1 rødløg
  • salt, peber
  • persille til pynt
  • Tilbehør:
  • reven gulerod med citronsaft og lidt sukker

  1. Skrub kartoflerne godt under koldt vand. Tør dem, og læg dem i en smurt bradepande. Stil kartoflerne i ovnen ved 200 gr. i ca. 1-1¼ time, til de er helt gennembagte.
  2. Skær et kryds i toppen af hver kartoffel. Kom smør og cremefraiche i, og krydr med salt og peber. Drys osten over, og stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i 10 min.
  3. Steg baconskiverne sprøde på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle. Skær løget i skiver. Fordel bacon og løg over kartoflerne. Pynt med persille.