Opskrift på breadsticks

Breadsticks

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    143 Kcal
  • Fedt:
    16 %
  • Protein:
    10 %
  • Kulhydrat:
    74 %

14

Total:2 timer 30 minutter

Ingredienser

  • 15 g gær
  • 2,5 dl lunkent vand
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk sukker
  • 50 g knækkede rug- eller hvedekerner
  • 75 g grahamsmel
  • 25 g solsikkekerner
  • 25 g græskarkerner
  • 50 g soltørrede tranebær
  • 50 g tørrede abrikoser i tern
  • 250 g hvedemel.

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i lunkent vand.
  2. Tilsæt salt, sukker, rugkerner og grahamsmel og lad det stå 30 min.
  3. Kom solsikkekerner, græskarkerner, tranebær og abrikoser i.
  4. Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen godt igennem.
  5. Lad den hæve tildækket 1 time et lunt sted.
  6. Slå dejen ned, del den i 14 lige store stykker og tril dem til stænger.
  7. Læg dem på en bageplade og lad dem hæve 30 min.
  8. Bag dem ved 210 grader i 10-12 min. til de er gyldne og sprøde.

Tip

Kan fryses. De smager dog allerbedst friskbagte og en anelse lune.