Brombærkugler

Sund konfekt: Brombærkugler

Et super alternativ til konfektkugler, som ikke hæver dit blodsukker i samme grad som de traditionelle af slagsen. Kokosmelet gør dem Bountyagtige og sammen med Suvida Strø/ Sukrin, får de en dejlig sød smag.

Ingredienser

  • [120 kcal pr. stk.]
  • 18 stk.
  • 100 g mandelmel eller 75 g kokosfibre
  • 120 g kokosmel
  • 50 g Suvida Strø eller Sukrin
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 150 g brombær, dybfrost
  • 100 g mørk chokolade, 72%
  • 10 g pistacienødder
  • 30 g hasselnøddeflager

Sådan gør du:

  1. 1/ Bland mandelmel med kokosmel, Suvida Strø og vaniljepulver.
  2. 2/ (Kog altid bær fra frost 1 min.) Blend brombærrene til en ensformet masse, og rør det hele sammen.
  3. 3/ Form til 18 små kugler, og stil i fryseren 15-20 min.
  4. 4/ Smelt chokoladen i et vandbad, rul ca. 12 af kuglerne i chokoladen. Drys en tredjedel med finthakkede pistacienødder og en tredjedel med hasselnøddeflager, og stil dem i fryseren i 5 min mere.