Brownie med valnødder

Brownie med valnødder

Lækre brownies med et twist af valnødder.

ca. 10 stk.

Ingredienser

  • Arbejdstid: ca. 20 min.
  • Bagetid: ca. 40 min.
  • Ingredienser:
  • 200 g mørk chokolade
  • 125 g smør
  • 2 æg
  • 125 g sukker
  • 50 g hvedemel
  • 2 tsk stødt kanel
  • 75 g valnøddekerner
  • Drys:
  • flormelis

  1. Bræk chokoladen istykker og kom den i enskål med små stykkersmør.
  2. Lav et vandbad:Sæt en gryde med ½liter vand i kog. Sætskålen med chokoladeover i gryden, sluk forvarmen og lad chokoladenog smørret smelte.
  3. Slå æggene ud i enskål og tilsæt sukker.Pisk med en håndmikser,til det skummer.Si hvedemel og kanelned i æggeblandingenog vend den sammenmed en dejskraber.
  4. Rørgradvist den smeltedechokoladeblanding i.Hak nødderne og rørdem i dejen.
  5. Beklæden bageform på 25 x 15eller 20 x 20 cm medbagepapir. Fordel dejeni formen og glat overfladenmed en dejskraber.
  6. Bag kagen ca. 40min. i midten af en 175grader varm ovn. Ladkagen sætte sig i nogletimer eller lad den ståtil næste dag.
  7. Skær denud i firkanter på ca. 7 x4 cm. Si flormelis henoverkagestykkerne.