Brunch opskrift 300 kr.: Kartofler og cherrytomater

Brunch 300 kr.: Kartofler og cherrytomater

Søndag, god tid og lyst til at se dine venner? Så inviter til brunch med en masse lækkerier, som madskribent Cecilie Svensson har fremtryllet. Dette er med et budget på 300,- kr.

4

Ingredienser

  • STEGTE, SMÅ KARTOFLER MED SENNEPSMAYO
  • 1 bakke faste, små kartofler, ca. 600 g
  • olivenolie
  • salt og peber
  • 4-5 spsk mayonnaise
  • 2 spsk grov sennep
  • BAGTE SHERRYTOMATER PÅ STILK
  • 1 bakke tomater, ca. 500 g
  • olivenolie
  • salt og peber
  • 1 spsk sukker
  • evt. 2-3 fed hvidløg

Sådan laver du brunch

  1. STEGTE, SMÅ KARTOFLER MED SENNEPSMAYO
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Læg kartoflerne i en lille bradepande belagt med bagepapir. Dryp med olie og drys med salt og peber. Bag kartoflerne i ca. 30-35 min. til de er gyldne og sprøde.
  3. Rør mayonnaisen med den grove sennep og servér til.
  4. BAGTE SHERRYTOMATER PÅ STILK
  5. Læg forsigtigt tomaterne med stilk i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Dryp med rigeligt olie og drys med salt, peber og sukker. Læg evt. hvidløgsfedene ved, hvis du vil have smag af hvidløg. Bag tomaterne sammen med kartoflerne i ca. 20 min.